Supervisie

Een specifieke vorm van begeleiding is supervisie. Een goede methode om te groeien als professional, zowel persoonlijk al professioneel. Wanneer een traject 10 sessies of meer omvat ontvangt de deelnemer een LVSC erkent certificaat voor de ontvangen supervisie. Supervisie kan individueel worden gegeven of in groepen van 2 tot 4 personen.                                    

Kosten: € 60 per sessie van 1 uur

Geert-Jan Bouwhuis, Theoloog & IT-er

Door mijn supervisie traject heb ik meer inzicht in mijn eigen handelen gekregen. Als ik wegfiets na een sessie met Kasper ben altijd opgewekt en heb ik het gevoel dat ik weer verder kan. Subtiel maar doortastend stelt hij vragen die mij dwingen tot nadenken en mij stilzetten in mijn situatie. Met de oefeningen en modellen die Kasper meegeeft kan ik aan de slag, niet alleen tijdens het traject maar ook de rest van mijn leven.

Mirjam de Stigter, jeugdwerker:

“Supervisie  is een mooie manier om even vanuit een afstandje naar je eigen functioneren in je eigen werkcontext te kijken. Kasper zorgde steeds voor een veilige sfeer waardoor je ruimte ervoer om je eigen casussen in te brengen en je vrij te voelen om te delen wat je wilde. Door gebruik te maken van verschillende coachingstechnieken leer je op verschillende manieren over je eigen denken en handelen en kun je inzichten opdoen hoe jij jouw aandeel in je werkomgeving kunt veranderen of verbeteren.”